Information till utställare på Fiskarstugan i Skanör

Galleriet

Vi hyr ut Fiskarstugan veckovis. Utställaren disponerar huset från fredag till torsdag. Man tar emot och lämnar huset i städat skick. Vi har differentierade hyror beroende på period. För komplett prislista, kontakta galleristen! Försäkring och viss marknadsföring ingår. Två eller flera utställare kan dela. Fiskarstugan finns tillgänglig hela året. ”Off season” kan stugan hyras helger, dagar eller kvällar, dock inte för party. Till ett litet showroom, för hantverk eller antikviteter passar huset också utmärkt.

Utrustning

Golvytan är ca 27 kvm och det finns ca 16 löpmeter vägg att hänga på. Takhöjden är ca 2 m. Det är inte tillåtet att spika i väggarna, att använda tejp, etiketter eller fästkuddar. Använd häftmassa och tag bort den efter utställningens slut! Hängning sker i stegband med s-krok från skugglist. Det finns ett litet pentry och toalett. Cafémöbler, beachflaggor och ”gatupratare” finns. Dammsugare och städmaterial finns. Förbrukningsmaterial t.ex. toalettpapper, disk-rengöringsmedel står utställaren själv för. Använd det som finns och lämna gärna kvar ditt eget! Utställaren ombeds att ta med soporna, då ingen soptunna hör till Fiskarstugan.

Marknadsföring

Utställningen införes på vår hemsida, Vellinge kommuns hemsida, Skanör Falsterbo Plus hemsida, Skanör Falsterbo Plussidor på Facebook och vår egen Facebooksida. Ca 600 vernissageinbjudningar skickas ut via mail. Vi skickar in uppgifter om utställningen till Guiderna i Sydsvenskans lokaldel, tidningen Hallå, Skånska Dagbladet och Trelleborgs Allehanda. Varje utställare inbjuder också sin kundkrets. Utställaren skickar via mail en vernissage-inbjudan i JPEG-format, som vi kan lägga ut på hemsidan och Facebooksidor samt skicka ut som inbjudan via mail.
Vi har bra rabatt på annons i Sydsvenskan samt i dess gratistidningtidningen ”Hallå”.Även vår nya samarbetspartner VellingePosten erbjuder mycket förmånliga priser på annonser.
Vill du ha hjälp med original till affisch, kontakta Krister Andersson, kasonkonst@gmail.com. Vi kan också förmedla tryckning till bra pris. Vi har även en lista samt karta på bra ställen att affischera på Näset.

Öppettider

Öppet hela sommaren dagligen 12.00 – 18.00. Det är tillåtet att förlänga öppettiderna.

Förslag på boende under utställningstiden

För utställare, som så önskar, går det att ordna boende i dubbelrum i Höllviken och Falsterbo. Kontakta galleristen för mer information och bokning. Betalning erläggs separat. Vi rekommenderar också http://www.airbnb.se